Grease - Kleiser, Randal; Travolta, John, 1954-; Newton-John, Olivia (Widescreen DVD collection, 2002)
Οι συναισθηματικές περιπέτειες δύο νέων σ'ένα λύκειο του 60, που ο εγωισμός τους δεν τους αφήνει να σμίξουν από την αρχή.