Eternal sunshine of the spotless mind - Gondry, Michel; Carrey, Jim, 1962-; Winslet, Kate; Dunst, Kirsten, 1982-; Wood, Elijah, 1981-; Ruffalo, Mark (Ταινιοθήκη του Σινεμά ;, 2004)
Αν αντιστρέφαμε τον χρόνο, και ζούσαμε ξανά στο μυαλό μας μια σχέση, θα ήταν καλύτερα αν σβήναμε από τη μνήμη μας τα πράγματα που μας πονούν; Κι όμως, οι αναμνήσεις μας καθορίζουν, λέει το σενάριο του Τσάρλι Κάουφμαν, που διαλογίζεται δημιουργικά πάνω στην υποκειμενικότητα των εμπειριών μας και σε ότι αφήνει πίσω του ένας χωρισμός.