Νέα λογομάθεια - Αντωνίου-Κρητικού, Ιωάννα; Μποτίνη, Βίκυ (Νέα Λογομάθεια)
Η νέα λογομάθεια απευθύνεται σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στοχεύει στην εμπέδωση της. Αντιμετωπίζει σφαιρικά τη νέα ελληνική γλώσσα και καλύπτει πλρως τα τέσσερα επίπεδα της γλώσσας: γραμματική, συντακτικό, ορθογραφία και λεξιλόγιο (παραγωγή και σύνθεση).