Terminator 2 - Cameron, James, 1954-; Cameron, James, 1954-; Schwarzenegger, Arnold; Hamilton, Linda, 1956-; Patrick, Robert, 1958- (Studio Canal, 1991)
Δέκα χρόνια μετά την αποστολή του πρώτου εξολοθρευτή, ένας νέος υπερσύγχρονος εξολοθρευτής αποστέλλεται στο παρελθόν για να σκοτώσει τον ίδιο τον Τζον Κόνορ που είναι πλέον 10 ετών. Ο ίδιος όμως ο Τζον Κόνορ έχει στείλει έναν εξολοθρευτή ίδιο με τον πρώτο για να τον προστατέψει. Η σύγκρουση μεταξύ των δύο δεν θα αργήσει.