Goodbye Mr. Chips - Wood, Sam, 1883-1949; Donat, Robert, 1905-1958; Garson, Greer, 1904-1996 (Turner Entertainment Co., 2004)
Λονδίνο, 1870. Ο ηλικιωμένος Άρθουρ Τσίπινγκ αναπολεί τα χρόνια του στο σχολείο αρένων του Μπρούφιλντ, όπου και τώρα είναι διευθυντής. Μαζί και την γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή.