From here to eternity - Zinnemann, Fred, 1907-1997; Lancaster, Burt, 1913-1994; Clift, Montgomery; Kerr, Deborah, 1921-2007; Reed, Donna, 1921-1986; Sinatra, Frank, 1915-1998 (Columbia classics, 2001)
Ρεαλιστική σκιαγράφηση των σχέσεων που επικρατούν σ'ένα αμερικανικό στρατόπεδο λίγο πριν το βομβαρδισμό του Περλ Χάρμπορ.