Death of a salesman - Schlöndorff, Volker; Hoffman, Dustin, 1937-; Malkovich, John (Θερινό cinema, 1985)
Ο Γουίλι Λόμαν είναι ένας έμπορος που ανάλωσε τη ζωή του κυνηγώντας το αμερικάνικο όνειρο. Κουρασμένος και γερασμένος αναπολεί τη ζωή του, αναζητώντας το μερίδιο του στην επιτυχία. Προσπαθεί να ζήσει ξανά τη ζωή του μέσα από τους γιούς του, έτσι όμως καταστρέφει χωρίς να το θέλει ή να το καταλαβαίνει, σιγά-σιγά την οικογένειά του και μαζί τη μοναδική σανίδα σωτηρίας του.