Frantic - Polanski, Roman; Polanski, Roman; Ford, Harrison, 1942- (Warner Home Video, 1999)
Ένας αμερικανός γιατρός ψάχνει απεγνωσμένα να βρει την σύζυγό του όταν εκείνη εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους στο Παρίσι, όπου βρίσκονται με την ευκαιρία ενός ιατρικού συνεδρίου. Τα ελάχιστα ίχνη τον οδηγούν σε μια γοητευτική νεαρή, που συνταξίδευε μαζί τους αεροπορικώς και της οποίας οι αποσκευες μπερδέυτηκαν με αυτές της συζύγου του γιατρού.