The atomic cafe - Rafferty, Kevin 1947-; Loader, Jayne 1951-; Rafferty, Pierce (Connoisseur Video, 1995)
Συλλογή αποσπασμάτων από ταινίες του 1960 σχετικές με την ατομική ενέργεια, την ατομική βόμβα και τις πυρηνικές δοκιμές. Αντικατοπτρίζεται η άγνοια των ειδικών για την ατομική ενέργεια καθώς και η εκτεταμένη προπαγάνδα στην προσπάθεια κατευνασμού του φόβου των αμερικανών πολιτών και στρατιωτών.