Eyes wide shut - Kubrick, Stanley; Cruise, Tom, 1962-; Kidman, Nicole, 1967-; Pollack, Sydney, 1934-2008; Richardson, Marie, 1959-; Šerbedžija, Rade, 1946- (Stanley Kubrick collection, 2001)
Η έγγαμη συμβίωση ενός νέου, ωραίου και καθόλα πετυχημένου γιατρού με την όμορφη σύζυγό του διαταράσσεται από ένα ξέσπασμα ειλικρίνειας της τελευταίας, που του αποκαλύπτει ότι ο τέλειος γάμος τους ενδεχομένως να κινδύνευσε από την αστραπιαία έλξη που ένιωσε προς έναν παντελώς άγνωστο άντρα.