All that jazz - Fosse, Bob, 1927-1987; Scheider, Roy; Lange, Jessica (20th Century Fox Home Entertainment, 2002)
Η αυτοβιογραφία του σεναριογράφου, σκηνοθέτη και χορογράφου Μπομπ Φόσι, ενός πολυτάλαντου καλλιτέχνη ο οποίος έχει τιμηθεί με οχτώ συνολικά βραβεία Όσκαρ, Τόνι και Έμμι στην διάρκεια της καριέρας του.