Gran casino - Buñuel, Luis, 1900-1983; Lamarque, Libertad; Negrete, Jorge, 1911-1953; Barba,Mercedes, 1922-2000 (Collection Luis Buñuel, 2005)
Μετά την εξαφάνιση ενός ιδιοκτήτη πετρελαιοπηγών, ο Geraldo, ένας από τους εργάτες του, αναλαμβάνει την επιχείρηση. Η αδελφή του αγνοούμενου, πιστεύει πως ο Geraldo έχει σκοτώσει τον αδελφό της και αποφασίζει να εργαστεί ως τραγουδίστρια στο καζίνο που εξαφανίστηκε ο αδελφός της, έτσι ώστε να ανακαλύψει τι πραγματικά έχει συμβεί.