Le charme discret de la bourgeoisie - Buñuel, Luis, 1900-1983; Rey, Fernando, 1917-1994; Seyrig, Delphine, 1932-1990; Frankeur, Paul (Collection Luis Buñuel, 2005)
Μία ομάδα ευκατάστατων αστών προσπαθεί να γευματίσει, αλλά διαρκώς διακόπτεται από μια σειρά αλλόκοτων, σουρεαλιστικών γεγονότων.