The threepenny opera - Pabst, G. W. (Georg Wilhelm), 1885-1967 (British Film Institute, 2004)
Το κιβώτιο περιλαμβάνει δύο εκδοχές (μια γαλλική και μία γερμανική) της ταινίας "The threepenny opera" του G.W. Pabst. Πρόκειται για την ιστορία του χαρισματικού Macheath, γνωστού και ως "Mack the knife" και τα μπερδέματα που προκύπτουν όταν παντρεύεται την Polly Peachum, την κόρη του προστάτη των φτωχών.