The Godfather DVD collection - Coppola, Francis Ford, 1939-; Pacino, Al, 1940-; Keaton, Diane; Brando, Marlon (Paramount Pictures, 2001)
Η ιστορία μιας οικογένειας, μιας ιταλοαμερικανικής φαμίλιας, η οποία δεσπόζει ανάμεσα στους ηγέτες του οργανωμένου εγκλήματος. Οι σκοτεινές προθέσεις των μελών της, η ευθύνη του καθενός απέναντι στα υπόλοιπα πιο αδύναμα μέλη της, η απόλυτη ανάγκη για την εξασφάλιση του σεβασμού, η κληρονομιά ενός θρυλικού πατέρα-αφέντη, ο ακήρυκτος πόλεμος μεταξύ αυτών που διαχειρίζοντας το βρώμικο χρήμα.