E.T. - Spielberg, Steven, 1946-; Wallace, Dee, 1948-; Coyote, Peter; Barrymore, Drew; Thomas, Henry, 1971- (Universal Pictures, 2002)
Ο μικρός Έλιοτ και οι φίλοι του παίρνουν υπό την προστασία τους, έναν εξωγήινο επισκέπτη, για τον οποίο ενδιαφέρονται και πράκτορες της Ασφάλειας των ΗΠΑ, όχι με τις ίδιες φιλικές διαθέσεις.