La regle de [sic] jeu - Renoir, Jean, 1894-1979; Dalio, Marcel 1900-1983 (Κλασική ταινιοθήκη, 2009)
"Μια παρέα μεγαλοαστών προσκαλείται στον πύργο ενός αριστοκράτη. Οι ίντριγκες, ο αμοραλισμός, η υποκρισία και η εξαπάτηση καθορίζουν τις σχέσεις και τις συμπεριφορές των πάντων. Η άρνηση ενός καλεσμένου να ακολουθήσει τους κανόνες του παιχνιδιού των υπολοίπων θα πυροδοτήσει αλυσιδωτά περιστατικά με τραγική κατάληξη". - Περίληψη από τη θήκη.