Αυτόνομα συστήματα επίπλων για την εξυπηρέτηση των βασικών ανθρώπινων αναγκών σε δωμάτιο αστικής κατοικίας : - Κίζης, Σπυρίδων (2011)
Αυτόνομα συστήματα επίπλων για την εξυπηρέτηση των βασικών ανθρώπινων αναγκών σε δωμάτιο αστικής κατοικίας.