Easy rider - Hopper, Dennis, 1936-2010; Hopper, Dennis, 1936-2010; Hopper, Dennis, 1936-2010; Fonda, Peter, 1940-2019; Nicholson, Jack (Columbia TriStar Home Video, 1999)
Οι περιπέτεις δύο χίπιδων που ξεκινούν με τις μοτοσικλέτες τους από το Λος Άντζελες για τη Νέα Ορλεάνη, περνώντας από το Νότο, όπου αντιμετωπίζουν τη μισαλλοδοξία και τη στενοκεφαλιά της σιωπηρής πλειοψηφίας.