Dracula - Coppola, Francis Ford, 1939-; Oldman, Gary; Ryder, Winona, 1971-; Hopkins, Anthony, 1937-; Reeves, Keanu (Columbia TriStar Home Entertainmen, 2003)
Ο διαβόητος βρικόλακας Κόμης Δράκουλας, αφήνει τον πύργο του και πηγαίνει στο Λονδίνο προς ανεύρεση της αιώνιας αγαπημένης του.