Powaqqatsi - Reggio, Godfrey (MGM Home Entertainment ; Odeon [Εταιρεία διανομής], 2003)
Το φιλμ θέτει σε αμφισβήτηση οτιδήποτε νομίζουμε ότι γνωρίζουμε για τη σύγχρονη κοινωνία. Αντιπαραθέτοντας στις εικόνες αρχαίων πολιτισμών εκείνες της σύγχρονης ζωής, το Powaqqatsi εικονογραφεί εύστοχα το τίμημα που πληρώνει η ανθρωπότητα για την πρόοδό της.