Koyaanisqatsi - Reggio, Godfrey (MGM Home Entertainment ; Odeon [Εταιρεία διανομής], 2003)
Το Koyaanisqatsi φέρνει σε αντίθεση την ήρεμη ομορφιά της φύσης με την ιλιγγιώδη βοή του σύγχρονου αστικού τοπίού.