Mustafa - Dundar, Can ([χ.ό.], 2008)
"Η απόλυτη βιογραφία του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, που όχι μόνο κατάφερε να επιβιώσει σαν ένα φτωχό ορφανό παιδί, αλλά και να γίνει το πιο δημοφιλές πρόσωπο στην χώρα του, σαν ιδρυτής και πρώτος πρόεδρος της τουρκικής δημοκρατίας, μετατρέποντας μια διαμελισμένη Οθωμανική αυτοκρατορία, σε κράτος δυτικού πρότυπου, ονομάζοντάς το Τουρκία.