Επεκτάσεις γραφημάτων και Ramanujan γραφήματα : - Δημάκου, Κωνσταντίνα (2012)
Βασική θεωρία των φασμάτων των γραφημάτων και αποτελέσματα που συνδέουν τις φασματικές ιδιότητες με τις συνδυαστικές του ιδιότητες.Απόδειξη του θεωρήματος Αlon-Boppana και απ' αυτό έχουμε ότι τα καλύτερα γραφήματα είναι τα Ramanujan.