Μελέτη των θετικά ορισμένων πινάκων και εφαρμογές αυτών στην ρευστομηχανική : - Αποστολάς, Σάββας (2012)
Μαθαίνουμε για τους θετικά ορισμένους πίνακες(ορισμός, ιδιότιτες). Βλέπουμε πως συνδέονται οι θετικά ορισμένοι πίνακες στην ρευστομηχανική και λύνουμε κάποια προβλήματα ρευστομηχανικής.