Futebol - Fontes, Arthur; Salles, Joao Moreira (ArtFree, 2007)
"Το Futebol είναι μια σειρά συναρπαστική, σαγηνευτική, που εμβαθύνει και σχολιάζει το κοινωνικό φαινόμενο και την εθνική ψύχωση των Βραζιλιάνων με το αγαπημένο τους άθλημα". - Περίληψη από τη θήκη