City Hall - Becker, Harold; Pacino, Al, 1940-; Cusack, John, 1966-; Fonda, Bridget; Aiello, Danny, 1933-2019 (Warner Home Video, 2000)
Ο νεαρός βοηθός του δημάρχου της Νέας Υόρκης ερευνά να μάθει τι βρώμικο κρύβεται πίσω από μια αποφυλάκιση με εγγύηση ενός μαφιόζου, αλλά οι έρευνές του αγγίζουν τους επιστήθιους φίλους του αφεντικού του.