To catch a thief - Hitchcock, Alfred, 1899-1980; Grant, Cary, 1904-1986; Grace, Princess of Monaco, 1929-1982 (Widescreen DVD collection, 2002)
Ένας ασύλληπτος λωποδύτης που έχει αποσυρθεί από το επάγγελμα ερωτεύεται μια πλούσια αμερικανίδα που παραθερίζει στην Κυανή Ακτή, και χωρίς να το καταλάβει, καταλήγει καταζητούμενος της αστυνομίας.