The bridges of Madison County - Eastwood, Clint, 1930-; Eastwood, Clint, 1930-; Streep, Meryl (Warner Home Video, 1998)
Η νοικοκυρά Francesca Johnson πεθαίνει αφήνωντας στα παιδιά της τρία ημερολόγια. Το περιεχόμενό τους δεν είναι άλλο από την περιγραφή μιας τετραήμερης εξωσυζυγικής σχέσης που εξελίχθηκε σε μεγάλο έρωτα. Μια σχέση ανάμεσα σε εκείνη και τον φωτογράφο Robert Kincaid.