Λουκουμάδες με μέλι - Μαλέα, Όλγα, 1960-; Μαλέα, Όλγα, 1960-; Λούλης, Χρήστος; Ξυλά, Φαίη; Φιλιππίδου, Σοφία, 1948-; Χαϊκάλης, Παύλος; Πιατάς, Δημήτρης; Κυριακίδης, Βλαδίμηρος; Μπαξεβάνη, Φωτεινή; Μαυρουδής, Χάρης (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2005)
Αφήνοντας πίσω την πρωτεύουσα και την αχόρταγη φίλη του, ο Μάνος θα ταξιδέψει στην επαρχία όπου θα βρεί τη Φένια, τον παλιό του έρωτα, να δουλεύει σε γραφείο... κηδειών, τον θείο του να λιγουρεύεται απαγορεύμενους λουκουμάδες και το αγαπημένο του γουρουνάκι, το Μαρικάκι... αναπάντεχο σύμμαχο στην αποκάλυψη μιας λυτρωτικής αλήθειας.