Μέγας Αλέξανδρος (Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, 1999)
Περιέχει 2,5 ώρες αφήγησης και κινούμενης εικόνας για τις εκστρατείες του Μ. Αλεξάνδρου. 3D animation όλων των μεγάλων μαχών. Πληροφορίες για 50 και πλέον πόλεις και τοποθεσίες. Πάνω απο 130 κάρτες με πληροφορίες, φωτογραφίες, animation για ιστορικά γεγονότα, πρόσωπα. Αναλυτικό χρονικό της ζωής του Μ.Αλεξάνδρου. Περιγραφή του μακεδονικού και περσικού στρατού