Απο την άκρη της πόλης - Γιάνναρης, Κωνσταντίνος; Γιάνναρης, Κωνσταντίνος; Παπαδόπουλος, Στάθης; Κοτσιανίδης, Κώστας (Odeon [Eταιρεία διανομής], 1998)
Όνειρα, πλάκες και σκληρή καθημερινότητα μιας παρέας νεαρών Ρωσοπόντιων, που ζουν στην "άκρη της πόλης" και στο περιθώριο της ελληνικής κοινωνίας. Μοντέρνο σινεμά, παρά την "κοινωνικού" χαρακτήρα θεματική του, που μας αφορά ίσως περισσότερο απο τον αισθητικό ναρκισσισμό του Αγγελόπουλου. Τέλειοι "ηθοποιοί" οι ερασιτέχνες Ρωσοπόντιοι.