Μελέτη διαφόρων προβλημάτων βελτιστοποίησης στοχαστικών μοντέλων : - Χάλαρης, Εμμανουήλ Π. (2009)
Στην παρούσα εργασία μελετώνται προβλήματα βελτιστοποίησης στοχαστικών μοντέλων, με σκοπό την εύρεση μίας βέλτιστη πολιτικής η οποία ελαχιστοποιεί το μέσο αναμενόμενο ολικό κόστος.