Blow-up - Antonioni, Michelangelo; Antonioni, Michelangelo; Redgrave, Vanessa, 1937-; Hemmings, David, 1941-2003; Miles, Sarah, 1941- (Turner Entertainment Co., 2004)
Ένας νεαρός φωτογράφος, ταλαντούχος αλλά χωρίς σκοπό, φωτογραφίζει την βία και τον πόνο χωρίς να αισθάνεται καμία εμπλοκή. Όταν τραβάει όμως φωτογραφίες ενός ζευγαριού στο πάρκο, αποκαλύπτει ένα μυστήριο που θέλει επίμονα να τον εμπλέξει.