Ο χαμένος τα παίρνει όλα - Νικολαΐδης, Νίκος, 1939-2007; Αγγελάκας, Γιάννης, 1959-; Αστεριάδη, Ιφιγένεια; Νικολαΐδης, Συμεών; Attah, Louise; Savva, Lumi; Παππά, Ιωάννα, 1977- (Έλληνες δημιουργοί, 2002)
Ένας κυνικός 40άρης, παρέα με έναν 19χρονο μουσικό, την πρώην ερωμένη του, την αλκοολική πελάτισσα ενός μπάρ και μια μαύρη χορεύτρια στριπτιτζάδικου, εμπλέκονται με αναρχική διάθεση σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι με ναρκωτικά, νονούς της νύχτας, μπάτσους και media.