Φοβού τους Έλληνες - Tatoulis, John; Λαζόπουλος, Λάκης; Καρύδη, Ζωή; Bluthal, John; Καββαδία, Τασσώ, 1919-2010; Ιωαννίδου, Νόνη; Παλαντζίδης, Τάσος (Odeon [Εταιρεία διανομής], 2002)
Ενας φιλήσυχος κρητικός δάσκαλος πηγαίνει παρά την θέληση του στην Αυστραλία, για να φέρει σε πέρας μια οικογενειακή βεντέτα. Τον ακολουθεί, όμως, κρυφα και ο δίδυμος αδερφός του που είναι γέννημα και θρέμμα των νταήδων της Κρήτης.