Barton Fink - Coen, Joel; Coen, Joel; Coen, Ethan; Coen, Ethan; Turturro, John, 1957-; Goodman, John, 1952- (Universal Studios, 2004)
Ένας ανερχόμενος συγγραφέας έρχεται στο Χόλιγουντ για να δουλέψει ως σεναριογράφος αλλά δεν έχει καμία έμπνευση, ως τη στιγμή που μπλέκεται σε μια σκοτεινή ιστορία φόνου.