Barry Lyndon - Kubrick, Stanley; Kubrick, Stanley; Kubrick, Stanley; O'Neal, Ryan; Berenson, Marisa, 1947-; Magee, Patrick; Krüger, Hardy, 1928-; Körner, Diana, 1944-; Vitali, Leon, 1948- (Stanley Kubrick collection, 2001)
Στην Ιρλανδία του 18ου αιώνα, ένας ασυνείδητος νεαρός μονομαχεί για την καρδιά μιας ξαδέρφης του και νικά. Αυτό θα τον οδηγήσει στο Δουβλίνο, όπου και στρατολογείται από τον εγγλέζικο στρατό. Πολεμώντας στον Επταετή Πόλεμο θα τα βρει σκούρα και σύντομα θα βρεθεί να υπηρετεί ως κατάσκοπος στο αντίπαλο στρατόπεδο, τους Πρώσους.