All the king's men - Rossen, Robert, 1908-1966; Rossen, Robert, 1908-1966; Crawford, Broderick, 1911-1986; Ireland, John, 1914-1992; Dru, Joanne, 1923-1996; Derek, John, 1926-1998; McCambridge, Mercedes (Columbia classics, 2001)
Στη Λουιζιάνα του 1950, ο ταπεινός ιδεολόγος Willie Stark εκλέγεται κυβερνήτης με τη στήριξη των κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων. Καθώς όμως ανεβαίνει η δημοτικότητά του, η εξουσία και το χρήμα αρχίζουν να τον διαφθείρουν και τον μετατρέπουν σε έναν άνθρωπο της διαπλοκής, ενώ τα σκάνδαλα δεν αργούν να κάνουν την εμφάνισή τους.