As good as it gets - Brooks, James L.; Brooks, James L.; Nicholson, Jack; Hunt, Helen, 1963-; Kinnear, Greg, 1963- (Sony Pictures Home Entertainment, 2006)
Ένας πενηντάρης σούπερ συντηρητικός ζει αποστειρωμένος και απομονωμένος απολύτως από τον κοινωνικό περίγυρο αδιαφορώντας για τα πάντα εκτός από τις παρωχημένες απόψεις του, μέχρι τη στιγμή, που του ζητάει ο gay γείτονας να φιλοξενήσει το σκυλί του και μαθαίνει το δρόμο της αγαπημένης του γκαρσόνας. Τότε αρχίζει η διαδρομή του προς το φως και την πραγματικότητα μέσα σε μπαράζ γλυκόπικρων εμπειριών.