The age of innocence - Scorsese, Martin; Day-Lewis, Daniel; Pfeiffer, Michelle, 1957-; Ryder, Winona, 1971- (Columbia TriStar Home Entertainment, 2001)
Στην αριστοκρατική Νέα Υόρκη του 1870, ο νεαρός δικηγόρος Άρτσερ, ερωτεύεται την κόμησσα Ολένσκα, ξαδέλφη της αρραβωνιαστικιάς του και βρίσκεται διχασμένος ανάμεσα στο πάθος του και την προοπτική ενός σίγουρου γάμου.