The bible in the beginning - Huston, John, 1906-1987; Huston, John, 1906-1987; Boyd, Stephen, 1931-1977; Gardner, Ava, 1922-1990; Harris, Richard, 1930-2002; O'Toole, Peter, 1932-2013; Parks, Michael, 1940-2017; Scott, George C., 1927-1999 (Studio classic, 2004)
Οι αξεπέραστες ιστορίες της Παλαιάς Διαθήκης ζωντανεύουν με εκπληκτική δύναμη και μεγαλοπρέπεια σ'αυτή την κλασική ταινία που εικονογραφεί τα πρώτα 22 κεφάλαια της Γένεσης.