Batman the movie - Martinson, Leslie H.; West, Adam 1928- (Odeon [Εταιρεία διανομής], 2002)
"Όταν ο Μπάτμαν και ο Ρόμπιν πληροφορούνται ότι ο Κόμοντορ Σμίντλαπ κινδυνεύει ενώ ταξιδεύει με το γιοτ του, ξεκινούν μια αποστολή διάσωσης χωρίς να γνωρίζουν ότι στην πραγματικότητα πρόκειται μια μια καλοστημένη παγίδα από τους σατανικούς εχθρούς τους που θέλουν να εξοντώσουν το δυναμικό δίδυμο για πάντα..." . -Περίληψη από τη θήκη