The Lumiere brothers' first films - Lumiere, Auguste 1862-1954; Tavernier, Bertrand; Lumiere, Antoine, 1842-1911 (Kino on Video, 1998)
Η γέννηση του κινηματογράφου, μέσα από 85 ταινίες των αδελφών Lumiere που γυρίστηκαν μεταξύ 1895 και 1897.