Ηλεκτρονική υλοποίηση διαχείρισης πωλήσεων, προμηθειών και διακινήσεων με χρήση του περιβάλλοντος Microsoft Dynamics Navision : - Δράλιος, Θεοφάνης (2009)
Στην παρούσα διπλωματική εργασία γίνεται μελέτη και εξετάζεται η Ηλεκτρονική Υλοποίηση Διαχείρισης Πωλήσεων, Προμηθειών και Διακινήσεων με Χρήση του Περιβάλλοντος Microsoft Dynamics Navision. Ειδικότερα, στο Κεφάλαιο 2 γίνεται μια αναφορά στα Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρηματικών Πόρων (ERP), στους τρόπους υλοποίησης και οργάνωσής τους καθώς και σε άλλα σχετικά ζητήματα. Στη συνέχεια στο Κεφάλαιο 3 αναφέρεται η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε ώστε να υλοποιηθεί η διπλωματική εργασία. Κατόπιν στο Κεφάλαιο 4 δημιουργείται ένα ολοκληρωμένο σενάριο μέσα από το οποίο μπορεί να γίνει εμφανές πως ένα σύστημα ERP μπορεί να υποστηρίξει τις διάφορες λειτουργίες μιας επιχείρησης, με έμφαση τις Αγορές, Πωλήσεις & Μάρκετινγκ και Αποθήκη. Τέλος στο Κεφάλαιο 5 γίνεται αναφορά στα συμπεράσματα που εξήχθησαν.