Στρατηγικές διαχείρισης χαρτοφυλακίου : - Σπηλιοπούλου, Αναστασία (2009)
Στην εργασία αυτή παρουσιάζονται η θεωρία χαρτοφυλακίου, τα μοντέλα αποτίμησης μετοχών της Προεξοφλημένης Παρούσας Αξίας, του Υπολειμματικού Εισοδήματος και το μοντέλο των Bakshi, Chen και Dong. Επίσης παρουσιάζονται και οι στρατηγικές διαχείρισης χαρτοφυλακίου ενεργητική και παθητική.