Out of Africa - Pollack, Sydney, 1934-2008; Pollack, Sydney, 1934-2008; Redford, Robert; Streep, Meryl (Universal Studios, 2005)
Μια συγγραφέας από τη Δανία ζει στην αποικιακή Κένυα και έχει στην ιδιοκτησία της μια φυτεία καφέ την οποία και διευθύνει με δυναμισμό. Παράλληλα ζει μια μοναχική ζωή καθώς ο άντρας της την απατά, ενώ σύντομα θα βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άλλου άντρα.