37°2 le matin - Beineix, Jean-Jacques; Beineix, Jean-Jacques; Dalle, Béatrice, 1964-; Anglade, Jean-Hugues; Darmon, Gérard, 1948-; Haviland, Consuelo de; Célarié, Clémentine, 1957-; Mathou, Jacques; Lindon, Vincent (Columbia TriStar Home Entertainment, 2005)
Ο Ζοργκ, ένας άντρας που εργάζεται ως φύλακας μπάνγκαλοους σε μια παραλία στη Γαλλία, ζει μια ήρεμη και ήσυχη ζωή, συγκεντρωμένος στη δουλειά του και γράφοντας στον ελεύθερο χρόνο του. Μια μέρα, όμως, μπαίνει στη ζωή του η Μπέτι, μια νεαρή πανέμορφη γυναίκα, που είναι όμως άγρια και απρόβλεπτη. Ξαφνικά, οι ατίθασοι τρόποι της αρχίζουν να γίνονται ανεξέλεγκτοι. Ο Ζοργκ βλέπει τώρα ότι η γυναίκα που αγαπά οδηγείται σιγά-σιγά στην τρέλα.