Babettes gaestebud - Axel, Gabriel; Axel, Gabriel; Audran, Stéphane, 1932-2018; Federspiel, Birgitte; Kjer, Bodil, 1917-2003; Andersson, Bibi, 1935-2019; Kulle, Jarl, 1927-1997; Lafont, Jean-Philippe; Rode, Ebbe (Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., 2007)
Σε μια απομονωμένη ακτή της Δανίας, ένας ιερέας ζει μια αυστηρή, περιορισμένη ζωή με τις δύο κόρες του. Ο πατέρας πεθαίνει κάποια στιγμή από γηρατειά, μα οι δύο-μεγάλης ηλικίας πλέον-αδερφές δεν θα πάψουν να ακολουθούν το ηθικό πρότυπο του, ζώντας μόνες και στερούμενες κάθε απόλαυση της ζωής. Ώσπου στο σπίτι φτάνει η Μπαμπέτ, μια Γαλλίδα πρόσφυγας που τους ζητάει δουλειά ως οικονόμος... και τις παρασύρει σε έναν κόσμο όπου οι γευστικές απολαύσεις ξυπνάνε διλήμματα και αμφιβολίες.