The grifters - Frears, Stephen; Huston, Anjelica; Cusack, John, 1966-; Bening, Annette (Σινεμά DVD collection. Classics ;, 1990)
Ένας σημαντικός Βρετανός σκηνοθέτης με ταλέντο το οποίο δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα κινηματογραφικά είδη, ένας αντισυμβατικός Αμερικανός συγγραφέας που ποτέ δε σεβάστηκε τα λογοτεχνικα κλισέ και μετέφερε στα βιβλία του στοιχεία από την ίδια τη ζωή του. Η συνάντηση του Στίβεν Φρίαρς με το μυθιστόρημα του Τζίμ Τόμσον στάθηκε, αν μη τι άλλο, ευτυχέστατη από κάθε κινηματογραφική άποψη.